Meh jadi kawan saya.. ^_^

Thursday, December 20, 2012

Emosi Sungguh

Seriously.. aku sangat emo hari ini.
Sesuatu yang aku nak sangat sangat sangat elak kan telah pun berlaku...
Sungguh, kalaulah masa boleh ku putar kembali... 
Atau
kalaulah boleh aku sendiri yang cabut undi...
Takkan ku biarkan ini berlaku....
Photo: CR <3

- Magnus
Pemain kesayangan aku.. my lovely Cristiano Ronaldo Vs dengan MANU , kelab kesayangan aku yang juga bekas kelab CR.. d sanalah namanya d julang, d sana jugalah namanya d sanjung..
Tolong lahhhhh... aku tak mahu ini berlaku... :(( 
Aku mau MANU menang..tapi aku juga inginkan CR score... uwaaaa.. emosi sungguh... huhuhuhu...
Real Madrid Vs ManU
Photo: The UCL draw~~!!!
Many Exciting Fixtures 
PLEASE JOIN - Robin Van Persie - Man Utd
-AT-
Ohhh CR.. please comeback to Manchester United... I really miss you in Manchester United Jersey..
Photo: The Old Trafford miss his king <3
I don't want you in this situation 
:((
Photo: <3
_Asiq Nílìm_

12 comments:

intanfirdaus247 said...

akakaka..ingat sapa laaa..heheh

Si Matatajam said...

Balas Kunjungan dan folo sini..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mama aini said...

ehem minat tonton bola ek?..mama & en.hb tak berapa minat sukan ni..

Riedaffya ibrahim said...

ingat citer pasal sapee td...hee

lyza said...

Intan..
hehehehe.. saya akan emosi sikit klau terbabit mamat encem nie.. :P

lyza said...

Si Matatajam
terima kasih :)

lyza said...

Si Matatajam
terima kasih :)

lyza said...

mama aini
saya je.. hasben pun tak brapa minat.. :)

lyza said...

mama aini
saya je.. hasben pun tak brapa minat.. :)

lyza said...

Rieda
hahahaha.. idola saya dlm bola sepak.. :D

lyza said...

Rieda
hahahaha.. idola saya dlm bola sepak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels