Meh jadi kawan saya.. ^_^

Sunday, August 5, 2012

Perak Untuk Malaysia Olympic 2012

Iolls kecewa U...tapi Iolls redha...walaupun sukar..
Ini adat pertandingan..Dato Lee Chong Wei dah bagi terbaekkk untuk penyokongnya and juga untuk rakyat Malaysia...
Kalah Rubber Set 19 - 21 rasa macam sayang sangat..tapi aku harus akur walaupun jantung aku rasa sakit and nyilu.. nak taip perkataan AND Bahasa Melayu pun rasa tak lalu.. :P
Apa pun, aku selaku rakyat Malaysia tetap berbangga and sayang kat Datuk Lee Chong Wei...

 Untuk Datuk Lee Chong Wei.. dun say sorry..we proud of you..

Jangan sedey sedey..Aku pun sedey dan nangis gak..tapi DLCW dah bagi yang terbaekk untuk Malaysia..

Biar pun ada yang mencemuh..tapi rasanya majoriti berdiri bersamamu..jika tiada pun, yang pastinya aku sentiasa ada di sini walaupun bukan d sisi... :)

And
(nyampah plak nak taip perkataan and bahasa melayu..)
Walaupun emas bukan milik Malaysia.. tapi cer baca ni dengan penuh kebanggan " Skill win you medals (LinDan) but attitude win hearts (Datuk Lee Chong Wei) " ESPN commentator.” 

3 comments:

pena rozie said...

Bangga sama kamu....

Nazayiena said...

Salam kenal dr kak Nurul dan follow sini.

lyza said...

Pena Rozie..
Sama2 berbangga :)

Nazayiena
Thanks kak Nurul.. salam kenal dari saya juga.. rajin2 le singgah sini lagi.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels