Meh jadi kawan saya.. ^_^

Monday, April 30, 2012

Rindu SeRindunya....

Rindu gile siottt.....rindu kat kawan2 blog n rindu nak berblog walking n rindu nak tulis kat blog...

Well...apa nak d kata..aku hilang tanpa kabar berita..
Cesss..macam la ada orang kisah kan...tongue
Tuan blog perasan macam ada orang rindu kan ke dia... alaa sesekali aku nak berperasan sendiri...kasik chance le ya... batting eyelashes

Aku rasa kalini lama paling lama aku tak menulis kt blog nie.. yea ke menulis.. bkn merepek ke.. :D
Entah la..banyak sangat kerja yang d kejarkan sampaikan tak sempat nak berblog..berblogging apa ntah lagi...huhu...

Aku tengah melaksanakan Mission Impossible nie..tengah berkerja keras untuk menukarkannya jadi Possible...tu yang menjadikan hidup aku klam kabut sikit.. masih belum menampakkan hasil..tapi aku target sampai puasa nie.. semoga aku berjaya...tolong doakan ya kawan2..  :)

Tapi harini hati takleh menahan sangat kerinduan kt blog dan berblog walking so curi2 la sikit masa....lagi pun Mission Impossible become Possible tu selalunya aku buat selepas lunch..n pagi ni plak tak brapa bz..so boleh la sapu sawang2 yang tebal tak henggat kt umah nie..

Okay la chow..wavemau berblog walking plak..big grinnanti sambung lagi bila berkesempatan...

6 comments:

Mijoe said...

salam Lyza

welcome back! dan salam perkenalan dari blogger part time yg tak seberapa ni. semoga dapat manfaat dari tulisan dan perkongsian hamba ni... :)

papepun, malam ni pukul 3 pagi..jgn lupe :)

Kakzakie said...

Ha... memang lama dah kakak rasa. So selamat berblog kembali or lepas nie nak sambung kebizian tu.

Target sebelum ramadhan tu insya-allah boleh..

Opie said...

ai rindu sgt kat u :p

dhiera said...

ape yg mission impossible tu?

lyza said...

Mijoe
Thanks...
Mood tak hepi..abis dah kecuali ada yang tercicir mata dlm 2 game nie.. hope la kan..hehehe

KakZakie
Ameen..mudah2an berjaya.. ^_^
Bz bz gak kak..tapi nak try gak update blog..seminggu dapat 2 3 kali pun jadi la lepaskan gian..hehe

lyza said...

Opie
Ai pun rindu kat u tau..cepat le balik bw souvenirs utk ai.. :D

Dhiera
hehehehe..sshh..nanti kalau berjaya saya bgtahu..klau tak, diam2 je la.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels