Meh jadi kawan saya.. ^_^

Saturday, November 6, 2010

Blogwalking...(^_^)

Tadikan..buat la blog walking...bosan2 ni kan..elok2 le melawat blog2 yang sudi menerima kehadiran aku ni.. cewahhh jiwang plak....
Cam biasa..blog kaktijah ni wajib d lawati...setiap kali ada entry baru kan...so tajuk kali ni pasal BETUL KE TU
(sila la baca ek..if nak tau) so dari blog kaktijah nie, aku dapat satu link..pasal kes penipuan GELANG AC tu.. klau korang nak tau..sila la baca d sini dan d sini serta d sini lagi jua atau korang leh ke  Aidid Mu'addib semua ada.. atau kat forum CARI yang tengah hangat membincangkan pasal penipuan AC tu...
Tapi kan..klau betul la bagai d kata...beli gelang USD 25 = RM78 made from China plak tu..pastu jual kt orang2 sekeliling dengan harga RM1k...ish ish ish...itu cukup2 melampau kan....
Paling2 kelakar...penipuan paling ketara amik testimoni dari web lain..pastu copy paste tukar lebih kurang.. then bgtau org lain..tu testimoni kita....then rahsia sudah terbongkar....huh...sendiri malu oooo....
Aku????Entah...aku tak tau nak percaya ke tak gelang yang d jual artis tu "berkhasiat" atau tidak..sebab dengan duit RM1k tu..aku boleh buat belanja sebulan beli kelengkapan sekolah n keperluan harian anak2 aku.
Tunggu la..if satu hari aku kaya sampai tak tahu nak buat apa dengan duit..baru boleh beli kut gelang tersebut.
Korang plak??

5 comments:

Gorgeous H said...

sebab tu kaya sekelip mata, menipu ye rupanya.

mcm2 hal dunia ni..

Opie said...

saya la antara yg gegeh kat porem mencarik bukti...wakakakak

lyza said...

GH - tu la psl babe..tapi nafkah anak kedekut gile

opie - yang terhangat kt porem skg ni kan..kejap gile dah masuk umah 2 kan kan..

Opie said...

dah masuk umah ke3 dah...yg kelaka nye depa ckp kat marks & spencer london ade jual..sekali ade porummer kat sane pi check..nan hadoooo..penipu besar tau

lyza said...

opie - gila laju tread tu..jenuh nk mengejar..asalkan refresh,ada je la page baru..penat mata..haha..

mmg penipu tul..bak kata ksham la.. ciri2 penipuan tu mmg terserlah masa zaman studi lg..ish ish ish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels