Meh jadi kawan saya.. ^_^

Monday, November 8, 2010

AC Penipu?????

Kalau betul la kan...ishhh malu la kan...dah ler artis terkenal..(terkenal ke??hahaha),ada title Dato lagi...wahh dasyat artis skg ni..jadi artis pun bleh jadi Dato..banyak agaknya sumbangan yang AC buat kat negara aku yang tercinta ni kut sampai leh dapat pangkat Dato...pastu kaya...tapi kaya2 pun..kedekut nafkah anak..kena naik makamah utk bayar nafkah anak...ish ish ish...dgn darah daging sendiri pun kedekut..tak paham la manusia nie..dah kaya dapat kesenangan pun kedekut..huh..tapi kan..kaya memang la kaya kan..udah menipu duit orang kan.. tapi betul ke AC Mizal ni penipu...emmmmm...ntah la..aku ni sejujurnya mengakui tak pandai yang bongkar sana sini pasal apa jua jenis penipuan..tu sb aku senang kena tipu..huhuhu...
Pasal gelang ni pun dulu aku nyaris kena tipu..cuma cam aku bgtau semalam la..aku takda duit lebey nk beli gelang nie..so takda le kena tipu..selamat duit aku...hehe..
Cuma...aku respek gile kt blog Aidid nie...segala hujahnya pasal gelang c AC Mizal ni d sertai dgn bukti.. Bro.. wa respek sama lu...(*_*)
Ni aku copy paste sikit...Nak tau lebih2...Jom kita baca kat sini..

Gelang AC Mizal - Ini Yang Aku Bengang Ni!

Komen Aidid Mu'addib di Say No To MLM di facebook, Okt 14, 2010 - 
Point of view: Aku tak kesian sgt orang yg join MLM/skim piramid, lepas tu tertipu, 
rugi duit, dan dah serik tak nak buat lagi. Mungkin dia dulu dipujuk-rayu, 
dikelentong atau tak faham ttg MLM/skim piramid. Yang aku betul2 kesian adalah 
org yg mengajak org lain buat MLM & skim piramid, dia faham bendanya, 
dan tak taubat2 jugak lagi tu. Sebijik macam mala'un yg mengajak org lain 
menyamun setiap hari, mengajak org buat mungkar setiap hari. Dah sesat sungguh 
drpd landasan org Islam, drpd landasan kemanusiaan, 
dan dah start betul2 jadi anak angkat dajjal... 
yg jenis itu yg aku paling kesian. They're lost...


Aku cukup bengang betul bila dapat tahu yang AC Mizal dan tali-barutnya
tak abis-abis cakap merapu pasal aku dan apa yang aku bentangkan di sini. 
Aku ni bengang gila babat ni... bengang tahap gaban! Tahap cipan 
pun bole gak. Ada ka cakap anak Muhd Addib ni pemfitnah dan 
pendengki? Wadefish? Tak cukup lagi ke kena belasah dey? Tak puas-puas 
lagi ke? Memang invite trouble betul... ko ingat aku borak kosong gitu? 
Jangan sebarangan cakap Aidid Mu'addib seorang pemfitnah, sedangkan 
fakta-fakta aku takde sapa yang sangkal lagi 
(kalau ada... aku akan correct - science is everything to me!).

ITU NAMANYA KO TU YANG MANGKOK HAYON MEMFITNAH AKU! ADA FAHAM MACHA?
nota kaki : Pernah minat gile dgn AC Mizal nie..tapi sekarang dah berpaling tadah ke AC Milan...wakahkah.. bleh gitu? hehe..

2 comments:

Anonymous said...

say no to gelang kesihatan..say yes to gelang berlian

kita tak beli berlian setiap hari ...tapi kalau ada kita simpan sampai mati ... bukan aye yg kata camtu eh :p

iklan habib jewel zaman dolu2 yg kata

elen

lyza said...

helen..betul betul betul..
beli kan aye satu gelang berlian.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels