Meh jadi kawan saya.. ^_^

Wednesday, November 3, 2010

FM Mask

Akhirnya...tercapai jua impian aku memiliki fm mask nie..dah lama gile aku berkenan..akhirnya Qies jua yang merealisasikan impian murni aku ni...suka gile.....thanks Qies...nanti nak kirim lagi..(^_~)
Comey n kiut kan this fm....

7 comments:

Madam Sooyaree said...

bukan dah ade ke mask ni? :P

tapi tak melekat lah. letak aje besi berani belakang tu :D

lyza said...

belum le..:P
ni pestime dpt mask..;)

Tijah said...

woooo. lawa. kite pun suka kumpul fm gak. ada tak mana2 link yg jual fm best2?

lyza said...

wahhh kaktijah glemer melawat blog kita...sukanyaaa...thks kak.. :D :D

jap saya copy paste link2 yang saya ada,nnt saya fwd kt emel akak tau.. ;)

Tijah said...

ok mekasih dik...

:D

Madam Sooyaree said...

ade le kak lyza, dulu tahun 2007 saya kasi time gi venice. macam mask besar kat bilik nisha, tapi kecik le pasal yang besar tu mahal nau nak beli 4, hehehe

lyza said...

Sooyaree - aye dah ingat dah...mask venice tu.. ada..ada..aye ingat mask fm..tu yang hilang ingatan tu..maklum la aye makin "muda"..haha...
tp yang tu tak cantik la nk letak magnet kt blakang tu..hilang originality u..hehe..aye gantung je sb mask tu kan comey...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels