Meh jadi kawan saya.. ^_^

Sunday, June 29, 2014

Antara Hidup Dan Mati

Sudah sampai saatnya..
Masa d nanti telah tiba
Hidup dan mati d bakal d tentukannya
Pengakhiran segala yang bermula

Well.. apa lagi..pusingan kalah mati World Cup 2014 le.. 
Peringkat kumpulan dah abis dah awal pagi tadi..So cuti sekejap.. sehari je relex..pastu mula balik peringkat kalah mati nie..

Jom tengok usaha gigih aku menyiapkan poster gergasi World Cup aku nie..gigih la sangathee hee
Tapi tahun nie takleh lekat kat dinding.. sebab dinding baru cat..kang nak cabut poster..tercabut habis cat.. syarat che abe yang tak suka layan bola phbbbbt

Heart broken uolss bila iolss tampal nama USA kat Group G tu..bukannya team Portugal
broken heartbroken heart
Sedih ya amat walaupun USA kalah n Portugal menang malam tadi n paling bermakna CR7 skor , tapi tak cukup untuk melayakkan Portugal ke peringkat kalah mati
Point sama USA 4 point, Goal score pun sama, 4 goal tapi bila semua tu sama, d ambil kira pula jaringan bolos..abis la sebab Portugal bolos 7 compare dengan USA..so babai la Portugal...babai CR7.. 
gonna miss you..jumpa masa La Liga musim baru nanti..
CR7 memang sangat2 takda luck malam tadi..

Cristiano Ronaldo missed at least 5 chances in the 2nd half. Watch goals and highlights here - http://s-k.cm/POR-GER-GHA-USA-Live

NoTa KaKi: Dont be sad dear..l know how ur feel..just be cool and be good.. Still u r a champ for me u r de best ...Luv u always

2 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Haram akak x faham bab point ni.
Janji fav akak menang.. itu dh kira bagus.

lyzaCR7 said...

kaksham..
point ni pun dulu2 masa jd pompom gurl kt skolah saya bljr hehehe..
Mana 1 fav akak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels