Meh jadi kawan saya.. ^_^

Monday, May 14, 2012

Let's Picture Talk


Lagi pun kalau dah selalu menang...MANU hatters akan kena sakit jantung plak kan...tak boleh nak gelak2 n tension memanjang kan... :P
Tak caya..tengok le Cup Cabinet tu dah penuh..kena tempah baru untuk Cup2 akan datang.. :D 

Apa pun..Congrats ManCity
Vincent Kompany
Kesian kan..dah 44 tahun tak pernah menang...  :)) menang plak kalini kongsi point dengan MANU..
cuma different goal je..boleh la bangga..sebab dah lama tak menang..:P hehehehe...

Nota KaKi : ManCity deserve to win this season coz their play not just to win tapi main untuk menang besar..

6 comments:

Mijoe said...

betul betul betul!!! :)

asyik MU je menang..boring kan? why always we?? he he.

tgk la berapa banyak diorng kene berbelanja utk dapatkan satu piala...kesian kat diorang, terpaksa tumpang glemer MU jer.

tapi kalau diorang takleh beat 10 man QPR kat stadium sendiri, mmg ramai la penyokong dia yg keciwa.. (itupun kalau ramai sangat la penyokong dia kan...he he)

diorang dtg malaysia july nanti, mmg nak prepare telur busuk banyak2..ha ha

Kazman / Sue said...

penuh kedai mamak malam tadi kan...

Ros said...

Assalamualaikum lyza,

Tahniah la ya buat ManCity....

dhiera said...

manu kalah ke? well, baru tahu~

lyza said...

Mijoe
hahahahaha...betul betul betul.. hatters ManU je tak nampak sume tu.. :P
Nak turun ek July nanti? bestnyaa kalau dapat g..hajat hati nak baling kt Baletolli tu... hehehe...

Kazman & Su
Kedai mamak je la boleh lepak lama2.. kedai lain karang..tokei dah jeling2 pastu buat lap meja, nak angkat pinggan kotor, tanya dah habis ke belum..:P

lyza said...

Ros
Walaupun tak rela..tapi taniah gak le.. hehehe...

Dhiera
Tunggu next season..sementara tu leh layan EURO plak... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels