Meh jadi kawan saya.. ^_^

Friday, December 16, 2011

Iklan Percuma

Ku ucapkan selamat tinggal..Padamu yang ku guna sebelum ini...
Tiada lagi tempat anda semua d rumah aku apatah lagi dalam washing machine aku...
Apa pun, terima kasih pada khidmat anda sebelum ini..
 
 
And welcome to Comfort Ultra Pink, warna biru later aku try.. :D
Harini aku nak buat iklan percuma jap..Comfort Ultra kena ucap terima kasih kat aku.. :P
Iklan ini tidak d taja atau d bayar dan aku pun bukan lah agen..aku hanya pengguna seperti d luar sana..
Penah tengok iklan nie kat TV kan..."Baju berbau segar walaupun selepas 7 hari..."
Yeapppp...aku telah membuktikannyaa..(N3 ni d buat kala 10 hari xperimen baju n bedsheet aku d simpan dalam almari)
Pakaian tetap berbau wangi walaupun seharian d pakai d badan...nak pakai esok harinya pun takda masalah.. tapi kalau jumpa dengan orang berlainan la..kalau satu opis..sendiri mau ingat le.. :))
Statement ni khas untuk orang yang bekerja d opis seperti aku ya dan Untuk yang keluar2 opis buat sale,jumpa orang sana sini,runner ke pos opis hantar surat.. --> Tikus putih  Xperimen, my hasben..
Buruh am or yang sewaktu dengannya, aku belum buat Xperimen lagi
Tak percaya??? Cuba lah sendiri..
Nota Kaki - Dah tak merajuk lagi, sini...sebab harini nak Cuti Cuti Malaysia... dancing

7 comments:

dhiera said...

gambar pertama softlan~ gambar kedua downy. gambar ketiga tak tahu, vanish kot~ he

bau tahan lame ea? nak try beli la~

sekamar rindu said...

salam...

singgah sini sambil baca entri...
*folo ur blog

lyza said...

Dhiera - 100 markah..hehe...ke3 tu pun downy gak tp downy passion n attraction..;)
Ha'ah comfort wangi n tahan lama.. tu yang saya suka tu..;)

lyza said...

Sekamar rindu...
Thanks singgah sini..saya pun terjah sana gak..:)

Juliet_iRa~" said...

wahh yeke wangi?hee..boleh cuba jugaa...:)

MamaEma said...

nak cuba jugaklah...

lyza said...

Juliet - cuba la..setakat ni saya puas hati..memang wangi tu tahan lama kat baju..;)

MamaEma - cuba..jangan tak cuba.. hehe..ni berdasarkan pengalaman saya je..tkde komisen..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels