Meh jadi kawan saya.. ^_^

Thursday, December 15, 2011

Bengang je...TaPi.......

Aku rasa bengang je harini...
Meluat,menyampah,sakit hati..dan semua aura negative dok sekeliling aku je..
Pastu d tambah d sorak sorai, api apian dari setan
membuatkan perasaan aku bertambah2 laaa marah..huh!!

Tapi...tetiba je...aku mampu tersenyum dan perasaan marah tu jadi cool.....
Dan mampu tersenyum selebar2nyaaa....malah gelak pun dah bleh dah...wahhh betul2 cool la aku nie.. :P
Sebab aku menjumpai statement puaka nie... ;)

 If Barclays Premier League would have been a class-room, then:



Arsenal is a boy who works hard through out the year but fails to succeed.

Manchester City is a spoilt child who purchases all the expensive books but is never interested in reading them.

...

Liverpool is a child who is very much proud of the academic achievements of his grand father.

Manchester United is a boy who just performs in the final exams and tops the class.

Finally,

Chelsea is a boy who fails and puts the blame of failure on his teachers and then his family finds a new teacher for him every year.

Terima kasih pada yang menulis nie...dunno who....

Nota Kaki : Mood merajuk2 sayang aka manja ngn hasben..:P

5 comments:

Kakzakie said...

E-mail ini dah berlegar-legar sekarang nie...tapi syok juga baca kan:)

lyza said...

KakZakie..memang syiokk tmbh2 puji2an utk MANU..kehkehkeh...

mama aini said...

ha2x..jadi cool tetiba kerana statement puaka tu ek?..salam kenal dr mama..

My Life's Journey said...

Salam pekenalan :)

Wahhhhhhhhhhhhh kena hafal ni ayat tu .. nanti jiwa tak kacau kalau ade yang mengacau kite :). Yeayyy .nice info.

lyza said...

Mama Aini - ha'ah sb pujian utk ManU, klau team lain, mgkn saya makin marah lg kut..hehehe...

My Life Journey - hahaha.. tkde le sampai menghafal..cuma tengah moody je td..tgk stetment ni jd cool plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels