Meh jadi kawan saya.. ^_^

Thursday, October 27, 2011

Rumah Baru

Mak aiiii..penuh sawang and lalang rumah aku nie...
**picture - credit to google**
Jenuh nak buat skim pembersihan yang bersungguh nie...takleh cincai2 je..nanti tak BERSIH....
Untuk skim pembersihan kali ini..aku nak masukkan N3 rumah baru aku....:D
Tak la...bukan untuk aku..tapi untuk fridge magnet aku....
B4 nie segala fm aku kat ruang makan..tapi ruang makan tu dah d make over kan...so aku decide nak pindahkan semua fm aku kat dapur je la...kira semua fm ni dah berkumpul setempat la..kat fridge, kat dinding..takda lagi d tempat lain...
Plate fm masih ada lagi..tapi ruang dah tak cukup nak tempek...huhuhu...akan ada fm yang bakal d lelong nanti...
Yang atas tu plak..temanya konon2 la..flag n map..tapi sayang 1000x sayang..pun tak cukup tempat...:(
Ni temanya castle and animal..tapi memang tak cukup board and tempat..so caca marba kan je la...
Ni pun sama...plan nak buat utk football tema je..tapi nak wat camne..tempat tarak..so campur2kan je la lagi.. tunggu aku beli banglo 10 bilik..baru boleh buat satu bilik khas untuk FM je...:P
Hat ni khas untuk wording je..berjaya tanpa d campur sebab boardnya besar...board buatan sendiri.. bukan ikea punya..so dapat le besar...
Board merah ni pun buat sendiri..so memang besar dari board ikea..hat ni memang khas utk HRC FM je dan tempatnya pun istimewa sikit..d ruang makan...:D

1 comment:

Faiza Erina Rahmat said...

Sis, nk tnyer,, board fm yg merah tu buat sendiri? caner sis,, bole share x? sy nk try buat jugak,,

tQ sis

email - faizaerina@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels