Meh jadi kawan saya.. ^_^

Thursday, January 13, 2011

My baby...11.1.11

Tahun ni murah rezki...alhamdulillah.....suka sgt..(^_^)...dapat baby lagi..(*_*) nopee...bukan baby nie..(^_~)
tapi baby yang ini............
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
masih merah2 lagi..baru 2 hari...due 11 Jan 2011..cantikkan bday date tu..hehehe..ada 5 ekor..tak sabar nak tunggu semua membesar n harap2 jangan le ada yang mati..;)
Yang ni 2nd hamster..hamster yang dulu dah arwah..huhuhu..sedey sangat masa tu..ingatkan dah taknak beli lain sebagai ganti..tp tak tahan plak tgk hamster yang cute2..so beli lagi sepasang d 4April 
yang violet (kaler white) tu Male and gold kaler tu Female..
so hasil "kerjasama" violet n gold..terhasil....
gambar tersangat2 la kurang memuaskan..mcm le gmbr b4 ni ok kan hehe..sb terpaksa ambil dalam keadaan yang sangat perlahan n sorok2.. tahu2 je la telinga tikus nie...sooo sensitif...tambah2 bila dah ada anak..lg la sensitif n sifat nak pertahankan anak sangat2 la kuat..silap2 hamster ni akan makan anak2nya sendiri....rumah ni pun d tutup dengan kain hitam supaya c ibu rasa selamat...c jantan plak nasib baik dah d ubah ke sangkar lain..hari sabtu lepas..sb dah syak yang gold tu pregnant..garang kemain..asik membuli c violet je..sampai luka gak le..mujur nyawa masih panjang..
aman bahagia d sangkar baru..suka tdo kt pent house..tu baru bangun le tu nk turun makan..;)
cuma menjaring sepi sendiri..takpa takpa..tunggu sebulan lagi..nnt korang bekerjasama ler lg..

2 comments:

n0n0i♥a'n'l said...

Hihi... oh rupanya ni customer Khai & Wanie.. patut le hamster chumil2.. hihihhihi ;D:D

Wahhhhhh ham ham babies!! Menjerit-jerit saya excited tengok baby baby tu.. GERAAAAAAAAAAAMMM..

Hai ham ham HIHIHI!! ;D

Sayangnya masa Lolo dapat anak dulu dia tiada di bawah jagaan saya.. nasib baik Khai & Wanie ada ;D :)

Babies, please grow up soon!

lyza said...

hi noi - ha'ah hamster kt 4april n lelain pets kt situ..mmg comel2..pastu tuan kedai pun peramah.. hehe..
will update u my baby later k. skg ni dah seminggu..masih survive lg.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels