Meh jadi kawan saya.. ^_^

Wednesday, January 19, 2011

Inilah permulaanyaaa...

Sambungan dari N3 yang nie..
Ini la kisahnyaaa...Macam ular kena palu..itu la yang berlaku kt aku harini..nak tau napa...meh baca nieh...
korang tau kan nie apa...yupppp..cth lesen memandu...
dan ini la lesen memandu aku selama nie..dalam frame cantik terletak..
LESEN YANG TIDAK PERNAH D GUNA PAKAI....dari P hingga la dah FULL..masih cantik d framenkan..:P
Hampir 6 tahun berlalu..lesen kete aku hanya d renew je..terukkan...
tapi 
sekarang...tidak lagi...
sebab..
Semalam..setelah hampir sebulan menanti..aku dapat yang ini dari hasben aku..
ngeh ngeh ngeh ngeh...
love u hubby...
gile suka..gile best...rasa nak lompat2 plak..walaupun aku dah tahu sebulan b4 dpt kereta nie..
gediksss plak...
So semalam 18 Jan 2011 maka dengan rasminya frame lesen aku telah d pecahkan..sebab aku perlukannya utk memandu this SAGA...ohh i love it walaupun pada mulanya aku inginkan BMW..hahaha...
18 Jan 2011...aku bawa saga pusing2 sekitar opis je..cuak gile....dan harini aku bw saga ronda jauh sikit.. hohohoho...macam ular kena palu aku memandu...huiii....seolah2 aku memandu d jalan cenggini...
emmmmmm..kalau cmtu la cara pemanduan aku....
agak2 la kan...
brapa lama ekk..baru aku bleh jadi cenggini????
**thanks to sally@shalina merangkap adik ipar aku sb kasik semangat tak putus2 utk aku yang cuak gile nak drive utk kali pertama .**

2 comments:

Gorgeous H said...

u can do it Lyza!!
i know u can!

lyza said...

thks gh..
luv u...:D :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels