Meh jadi kawan saya.. ^_^

Wednesday, May 12, 2010

Selamat Tinggal Comot...

Tanggal 11 May 2010,setelah hampir 3 minggu d lahirkan..dari 7 ekor..hanya 3 yang tinggal sehingga berumur 3 minggu..tapi sayangnya..atas kecuaian anak aku yang bongsu - Yasmin Qashrina - yang membuka kandang rabbit tanpa menutupnya kembali dan tanpa pengetahuan aku..aku telah kehilangan si Comot...huhuhuhu... sedeynyaaa..puas dah aku cari sekeliling rumah nie..tapi tak nampak bayang Si Comot..hanya ibunya yang aku jumpa menyorok dalam stor...
Setelah tunggu sehingga harini..si Comot masih tidak aku temui..maka aku terpaksa redha..yang aku telah kehilangan si Comot selamanya..amanlah d kau d sana comot bersama saudara2 kau yang lain...:((((
Hanya 2 ekor ni sahaja yang tinggal..sedang bermain2 sesama sendiri..jinak sangat..masa d sua kamera..berebut2 nak datang dekat..tercium2 tangan kita...best rasanya..terpk gak..klau la sume hidup.. sure lagi meriah..:D 
Yang 2 ni pun dah ada yang nak...sayangnya rasa nak kasi...

4 comments:

OnE HeArT..OnE LoVE.. said...

huhu. comot yg hilang tu cntik gak warna die kan. akak, ni bulu gebu2 lah. parents dia local ke ade mix? cepat nye diorg besarrr

lyza said...

emm hitam putih..cantik n gebuss..:D yang 2 ekor nie pun sama..gebuss2..terus sayang nk kasik orang..hehe..
tk tahu la wanie jenis apa..yang akak tau mak paknya domestik short hair tapi yang maknya tu ada susur galur new zealand white n hitam putih tu dari dutch - arnabkiut yang bgtau..:D :D

Gorgeous H said...

comel babe babies ko tu.. jgn bg org la.. jaga sampai besar...

fajar jalal said...

kak long, nk satu!!
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels