Meh jadi kawan saya.. ^_^

Monday, May 10, 2010

Happy Birthday Nisrina Natasha

Tak sempat nak n3 semalam..my dotter birthday patutnya 9 May tapi d sebabkan 9May tahun ni jatuh hari ahad..makanya hari ini baru dapat meng n3 kan post nieh..hari ahad hari keluarga..no internet..no fb..no blog :(*_*)
Ucapan terima kasih untuk adik2 ipar kesayangan aku..yang sanggup bersusah payah menjayakan birthday party utk natasha..terharu sangat rasanya..best pun ya gak..jimat budget..hehehe..aku sekeluarga mai makan jek.. yang lain2 sume andak,ateh,along n mak yang uruskan...tima kasih daun keladi...:D
Deco by Andak :-)

Birthday cake

Birthday Girl..dah besar anak mama..5 tahun..belajar rajin2 and jadi anak yang solehah..
Bersama sepupu2 yang lain..actually tak cukup sorang..my last dotter..puas pujuk amik gambar sekali..tapi dia still taknak..takut api kat lilin tu..

My dotter,Sofea Arissa - kakak,Natasha - birthday girl..Yasmin Qashrina - nyorok..takut api..

Masa untuk potong cake..sedap sangat cake nieh...tak puas makan..abis la kalori aku haritu bertambah...
 
Luqman yang kelakar..
 
Masa makan2..Qashrina..yang youngest dotter..yang takut api..makan cake tak henggat...;)
 
Di sebabkan private party..so gambar2 orang kuat d belakang tabir birthday party ni tak dapat d uplod kat sini..private party maaa..kena la pakai bikini sume..hahahahaha...

1 comment:

Ratu said...

happy 5 yrs old natasha! cantik kek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels