Meh jadi kawan saya.. ^_^

Thursday, September 27, 2012

Tak Sedar Dek Untung

Memang dasar tak sedar diri betul...kau lupa ek diri ko tu siapa...telah ku beri segala kasih sayang
Tapi..
Sudahnyaaaa..ini balasan ko ek...
Memang betul la ko lupa diri...tak sedar dek untung...
Huiii marah betul aku nie....huh....
angry
Nak tahu siapa dan kenapa..
Skroll
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Hello pada semua yang baca blog ini...
Nama saya Didi
Saya berusia 13 tahun...saya sangat manja dan suka bergolek2..
serta berpossing manja sambil mendengar lagu
dan juga tido atas katil tuan saya, yang juga empunya blog ini
mungkin juga tuan saya rasa terganggu d sebabkan size badannya yang makin melebar :P  dan katil makin sempit :D maka tuan saya bermurah hati membeli rumah baru untuk saya.. dancing
tapi lama kelamaan saya rasa boring plak...saya tak boleh golek2 pusing tido dan berpossing..juga tak dapat menghayati lagu2 hindustand lagi...maka saya buat muka kesian..
pura2 tido atas meja makan..
dan kerana kasih sayang yang tak berbelah bagi tuan saya pada saya,,maka lagi sekali tuan saya membelikan saya tempat tidur yang baru untuk keselesaan saya... sukaaa....love struck tapi pabila masa berlalu pergi.. bosan kembali menyinggahi tidur saya..... :(
Suatu haritu, tuan saya bawa balik 6 bijik bantal baru..saya tak senang duduk apatah lagi baring bergolek... tercium2 bau bantal baru..badan saya mengelitis nak mencuba... :))
Dan ini lah puncanya tuan saya sangat marah dengan saya.. dan N3 ini d hasilkan
T_T 
Tuan saya kata saya patut sedar..kucing tido tak perlu bantal...
Tapi salah ke saya menyukai bantal inie???
 :D
Dan saya tetap buat bodo walaupun d suruh turun dan tidur dalam bekas sendiri...
maka bermula dari hari tersebut, dengan rasminya saya berkongsi katil dan bantal dengan tuan saya...
Yaaaaahhhooooooooooo.....
Inilah kisah saya...inilah tanda kasihnya saya pada tuan saya, nak tidur sama2 dan ini jugalah tanda kasihnya tuan saya pada saya tak kisah berkongsi bantal dan katil..sharing is caring kan.. caring is loving.. ;)
Kawan2 yang lain, jangan tiru perangai saya ya... 

4 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Ya Rasulllll.. mujur laa akak x gamak nak membela pets. Kalau dpt sekor mcm ni..mau akak jadi Tarzan jugak nanti..

lyza said...

hahahahaha..saya suka kucen kaksham.. sangat suka..kat rumah kampung dulu, jenuh mama bising kita orang bawa balik kucen asal jumpa kat mana2.. hehe..
La ni tengah pujuk che abe nak beli sugar glider plak.. ;)

Mijoe said...

untung Didi dapat tuan yang baik, dapat share bantal2 baru...he he..

jgn poo kat bantal baru yer Didi! :)

lyza said...

Mijoe..

Didi ni memang jakun sikit.. pantang tengok barang baru.. memang la dia nak rasmikan dulu walaupun tuannya dapat henbag or kasut baru.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels