Meh jadi kawan saya.. ^_^

Wednesday, June 20, 2012

Euro 2012 lagi

Lama plak tak update blog..
Idea banyak..cerita pun banyak..tapi jari je tak cukup nak menaip... 
:)) :))
Dengan kerja2 opis - elehhh macamlah ko sorang je ada keje kan.. :P
Pastu ngn kepala ting tong tak cukup tidur gara2 Euro 2012 - macam la ada orang heran.. sendiri cari penyakitkan.. sendiri tanggung le... :P
Dengan 2 sebab kukuh d atas tu..maka dengan ini blog nie jarang2 d updatekan buat masa ini... - macam le blog aku nie glemer sangat kan... :D



gambar ni dari Metro..tapi N3 nie tkde kena mengena ngn metro ek.. peace peace sign

Ni pasal mamat kesayangan aku nie... amboiiii kalau menang.. melambung korang puji dia..tu baru 2 goal tu.. kalau dibuat hatrik setiap game..tak tahu la cmne korang lambung2 dia kan...
Tapi kalau performance dia kureng sikit... perghhh kutuk tak henggat... pastu dok banding2kan dia dengan Messie... Alooo reporter...tahukah korang CR n Messi dua manusia yang berlainan n takkan sama satu sama lain.. hentikanlah perbandingan 2 jaguh tu..dorang takda apa2..korang plak yang lebey..
Emo betul aku kan... memang la emo..kalau dah suka..kena sokong..kalau nak kritik pun, bagilah kritikan yang membina...macam aku nie... tetap sokong HARIMAU MALAYA walaupun lebey banyak kalah dari menang kan... :))

N3 ni khas untuk reporter luar yang kutuk2 CR masa VS Denmark...tak kisahlah walaupun dorang tak paham Bahasa Melayu...ada aku kesahh..janji aku tulis...
:)) :))


 Portugal forward Cristiano Ronaldo puts his face in his hands during his team's Euro match against Denmark on Wednesday.
Kesian CR ku sayang.. bertabahlah wahai hero hati ku.. kau tetap d hati walaupun ada yang mengeji..
Kehebatan kau d padang, keistimewaan kaki kiri dan kanan itu yang membuatkan pihak lain tak senang hati.. Tapi percayalah walaupun kau marah2 kerana terluka, kau tetap nampak handsome dan eeee.. so sweet...
Stetment poyo gedikss tak henggat... tapi aku suka...
:)) :))

1 comment:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Sebaik x minat bola.. kalau x kompom jadi burung antu kat umah ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels