Meh jadi kawan saya.. ^_^

Tuesday, December 13, 2011

10 Hari Penantian Penuh Siksaan....

partypartyYeeehaaaaaaaa.....dancingdancing
Akhirnyaa....Yesss yess yess..dapat akhirnya...muncul kini d depan mata...
Dari 3/12/2011 aku meroyan mencari..ke sana sini aku menalipon bertanya kehadirannya...
Tapi jawapannya MENGHAMPAKAN....
Sehinggalah tetiba je aku teringat orang kuat sorang nie dan terus aku sms/msg kat FB dia...
Dan hasilnyaaaa.....setelah menanti hampir 10 hari....
Yeaaaaa....alhamdulillah...dapat....applause
Terima kasih Attokz Dikulgai..big hugantara orang kuat RAMIANS
Buat Opie n Norlelawati..nanti ai pos kan kat uolls hokkay...
N ada 2 lagi belen novel yang telah siap d otograph kan..sapa2 nak contact le aku ek..or tinggal je komen kat sini ya...2 je tau...1st come 1st serve.. ;)

So liza Amran (aku ler tu) moh kita ke bilik mengkhatamkan novel nie....
Later kita review kan dalam blog nie..
Chow....

NoTa KaKi : Frank Lampard..i luv u so much laaaaa...kissyou're MANU hero....love struck

5 comments:

admin said...

Terimakasih di atas ke sudian anda berkunjung ke laman kami. Jika tidak keberatan. Sila berkunjung ke:

1) http://www.mybrhom.com/

Sebagai tanda sokongan anda. Sila like page kami:
2) https://www.facebook.com/pages/BR-HOM-PLUS/227931176739

Kerjasama anda. Amat kami hargai.

LydSunshine said...

Byk nya awk beli.

lyza said...

LydSunshine
Hak milik saya 1 je..2 lagi member punya,tlg order kan..hat 2 lagi (skg ni dah tgl 1) tu sj je amik lebih sb tahu nanti ada yang nak..:)

intan morsalin said...

slm perkenalan..
singgah sini n follow...
sya ni bru berjinak2 ngan novel...
1st time beli novel "andai itu takdirny"...pasni nak beli byk lagi novel utk koleksi peribadi..hihi

lyza said...

Salam perkenalan Intan..:)
Terima kasih singgah n follow..:D

Andai itu takdirnya..SR kan..best kan..slalunya novel2 SR nie tak menghampakan..(ni yang saya baca le.. hehe..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels