Meh jadi kawan saya.. ^_^

Wednesday, May 25, 2011

Rombongan Cik Kiah Datang Melawat...

22May2011
Ikut rombongan Cik Kiah Sekolah Smart Reader anak2..ala2 family day gitu..
Tapi nampak parents lagi ramai dari anak2 :))
Tak percaya???
Cer tengok gambar nie..betul kan..parents/penjaga lg ramai dari kids..hehehe...
Mendengar penerangan Brother Ed -nama glemer..:D tentang sejarah tempat tu..
rasa2nya kids tu paham tak..:P
Ala2 treasure hunt la kononnya kena menyeberangi batu2 tu...tu..kat blakang...
kami yang dah sampai nie..amik gambar dulu..cheeseeee...:D
Damia Arianna - anak buah..walaupun bukan pelajar Smart Reader..tapi saja je ajak skali utk bg dia seronok bermain dengan rakan2 sebaya..lagipun bayar kan...:P
Rombongan Smart Reader ke Taman Tasik Perdana dan juga ke Taman Rusa untuk bagi rusa makan...
Best gak dapat feed rusa2 nie..gile jinak...
 Nisrina Natasha
Yasmin Qashrina
 Jangan tanya mana Damia...takut nak dekat..hai la Damia..gangster2 awak..ada gak yang awak takutkan ya... :)) 
Settle d Taman Rusa Nani  rombongan cik kiah berangkat menaiki bus kembali menuju ke Petro Sains d Bukit Kiara...bertahun ku duduk sini..bertahun ku punya anak...
Ni la pertama kali aku ke sini...pity me X_X
Banyak gile ikan...
Jakun aku jap...:P
Tang patin tu..klau la dapat..perghhh masak tempoyak la jawabnya...
gile puas makan... :)) :))
Pastu ke Dinosour Alive...
 Gile garang + kejam punya muka..camne la kids tak takut....
Kat sini memang kelakar..ramai gile kids nangis and takut..Damia pun sama...:D
Yasmin and Natasha..enjoy...
Tapi sebabkan Natasha melekat dengan cikgunya..maka gambarnya pun takda la kt sini...
Hanya Yasmin je puas bergambar bersama dinasour...
 
After round2 the world kat Dinosour Alive nie...masa ada sikit lagi..so bw je la anak2 main kat taman yang ada d sini..
 
 
 
Then bergambar jap dengan Orang Utan & frens dancing..
Damia skali lagi melarikan diri... :D
 
Settle d Petro Sains..Masa untuk makan d Mc D Shah Alam...
Aku yang tak pernah makan Mc Chiken pun boleh habiskan + fries..lapar rupanya...
kehkehkeh...
Makan sudah,minum sudah,toilet pun sudah,berpeluh,berpanas pun sudah..
Kini tiba masanya utk sejukkan badan d Snow Globe  City Shah Alam...
Jadi la..tak dapat snow betul..snow tiruan pun ok la...
Rasa cam dok dalam peti ais je..sebab tak pernah rasa real snow..so tkleh la nak compare kan...
 
D Pintu masuk..sebelum masuk ke bilik dingin beku..
 
 
 
 
 
Natasha dah beku..tangan pun takleh keluarkan..cakap pun dah tak boleh...
sangat2 tak sesuai nk tinggal d negara bersalji.. :P
Gile enjoy..kita orang dah rasa nak beku cam daging beku tu..c Damia nie boleh relex bersenang lenang bersantai d salji tu..siap main,jilat lagi..
wah wah wah..kemain ya...balas dendam sebab tak dapat berkinja d dinosour alive ya.. :)) :))
After berbeku2 d Snow ICT Shah Alam nie...masa untuk balik....
:-h :-h 

2 comments:

Madam Sooyaree said...

Oooo.. Damia takut haiwan yee.... Si Aiyu ni kelakar gila dia dengan kucing, dia punya jerit nampak kucing, kucing yang lari. Tapi jangan anjing, memang dia takut!

lyza said...

Damia tu takut segala yang lebey besar dari dia..apa2 je la..teddy bear pun ya..asalkan yang besar dr dia..
kucen pun buat2 brani..klau datang umah aye le..

Nnt aiyu leh geng ngn DD la.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels