Meh jadi kawan saya.. ^_^

Tuesday, January 4, 2011

2011----> Dah sekolah dah....

Pertama sekali aku paling suka..........................
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

SEISI PERSEKOLAHAN DAH BERMULA.........................
YEEEEEEEhhhhhhhhhhhhhhhhhAAAAAAAAAA......hehehehehe...
almaklumla sebagai mama yang kijam mithali aku akan jadi tarzan time cuti2 skolah..so penat le sikit.. hehehe...jadi aku memang suka anak2 bersekolah...kehkehkeh...

alhamdulillah..tahun 2011..ke3-3 my little princess dah besar n semua dah skolah dah...
Sofea Arissa Darjah 3
Mimin 4 Tahun and Natasha 6 Tahun - Tadika

Paling best Mimin..balik je skolah..dalam 12.15pm..perghhh mcm kebuluran tak makan..hehehe..sian gak dia..sekali makan telur rebus 2 bj(ni mmg pebret dia) then bihun sup semangkuk abis..pastu roti 2 keping..lepas je makan, amik kertas yang teacher dia kasik and color dengan natasha...pastu terlena dari pukul 3 lebey sampai la pukul 6.. tu pun kena kejutkan dia sebab nak amik Arissa balik sekolah petang 6.30pm..

3 comments:

n0n0i♥a'n'l said...

Comel betul dorang HIHI.. cubit kang~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

letih sungguh dia....

jom baca kisah zaman kanak-kanak plak

TERKINI: JOM KEMBALI KE ZAMAN KANAK-KANAK

lyza said...

noi - takut nnt u kena cubit dulu.. hehehe...

gadis - suka ur blog..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels