Meh jadi kawan saya.. ^_^

Monday, October 12, 2009

Board ikea

Aku jalan2 ke Ikea setelah selesai cuti raya..memang plan nak beli board baru.. so kat ikea aku rembat 2 board nie..


tapi nampak gayanya memang kena beli lagi sebab satu dah full dan satu lagi dah ada sikit2 FM..hehe..my darling husband tepuk dahi dok pikir kat mana lagi nak gantung board seterusnya..hehehe..


5 comments:

my.mastura said...

salam...
minat FM yer? saya pon...tp collection dlm mesia je..lom kesempatan n rezeki utk gi obesi..ada pon kakak belikan masa diorg nyer holiday ke gold coast...

Nursuzry said...

woit!! bukan nak belikan aku satu. beli utk diri sendiri jew. ceh!

lyza said...

my mastura - baru jerk terjebak dalam hobi magnet nieh..hehe..sama la kita..nak pergi sume2 tempat nie tak mampu..so saya kirim jek kat sapa2 yang g.. :D

nursuzry - eleh dari aku beli kt ko..baik kita jumpa then g shopping sama2 kt ikea..lg best.. :))

inabu said...

salam lyza, nabu nk tny skit, lyza beli board ni kat bhgn mana, nabu dok pusing2 ikea tp xpenah jmp pun..insyaAllah sabtu ni nak gi ikea, nak carik gak board tu, heheh...

lyza said...

mcm mana ek nk ckp..lyza pun tk mahir sangat..hehe..yang lyza tau kt tingkat bwh dekat dengan tempat jual jam dinding..betul2 dkt area c2..or mayB nabu leh tanya kt staff2 ikea kat c2..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels