Meh jadi kawan saya.. ^_^

Monday, August 24, 2009

Salam Perkenalan

Akhirnya..aku dah ada blog aku sendiri..yess yess yess..yahuuuu..
tima kacih la pada sepupu aku yang..aku rasa dah penin layan kerenah aku untuk siap blog nie hehehe..naz..jasamu tetap ku kenang..nanti aku belanja makan laksa..hehe..

Terima kasih tak terhingga jua pada SIL..kaklong Helen..sebab banyak menolong aku mencantikkan rumah baru aku nie...TQ kaklong..luv u..;)

Terima kasih jua pada my SIL..thanks U'ul..kerana dia la tercetusnya minat aku pada frigde magnet nie..kariernya,family, yang membuatkan dia selalu merantau keluar malaysia dan membeli pelbagai FM nie..mula2 sikit nampak biasa jerk..tapi bila bertambah dan bertambah lagi..nampak..eh eh..cantik le plak...so dari situ la membaranya semangat nak menambah lagi koleksi aku nie..
Pulak tu dapat pula kawan2 d CARI yang mempunyai minat yang sama..akhirnya.. ini la aku..dan ini lah blog aku..

Terima kasih pada yang sudi singgah mai ke rumah kesayangan aku nie..masih baru lagi dan masih banyak yang perlu aku lakukan untuk cantikkan blog nie..Ini hanya la permulaan bagi setiap langkah yang ku ambil..moga langkah kecilku ini memberi impak yang besar suatu hari nanti..siapa tahu kan.. :D

Dan segala yang kutulis d sini hanyalah pandangan aku,pendapat aku semata2..tanpa ada niat untuk memburuk,menjatuh atau membenamkan sesiapa pun.Segala yang ku coretkan d sini hanyalah untuk kepuasan diri aku sendiri yang memang suka menulis. Aku tak mengharap apatah lagi memaksa sesiapa jua bersetuju or mengikut pandangan aku..terima kasih..

Sekian dulu dari aku yang suka menulis.. :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Angels